top of page
Successful happy group of people learning software engineering and business during present

FOKUSI NË ARSIM

AFTËSI GJUHËSORE GJERMANE

Mësoni me sukses gjuhët në Judenburg

Për ne, pasioni ynë për arsimin dhe përkushtimi ynë ndaj klientëve tanë janë parësorë. Falë gamës së gjerë të kurseve, provimeve dhe metodave tona unike të mësimdhënies, shkolla jonë është njohur prej kohësh si një nga më të mirat në rajon. Ne jemi një qendër e certifikuar për kurset dhe provimet e integrimit të Fondit Austriak të Integrimit dhe qendra e provimeve të ÖSD.

ÖSD Prüfungszentrum

IDEUM ist zertifiziertes Prüfungszentrum des Österreichischen Sprachdiplom ÖSD

ösd Prüfungszentrum.jpg

ÖIF Zertifiziert

Unsere Sprachschule ist zur Abhaltung von Integrationskursen zertifiziert

Mehr Informationen
IV2017_OEIF_Logo_CMYK_Zertifiziert_Integrationskurse.gif
College Studenten
Kurstermine 2024 - JETZT ONLINE

Kurse & Trainings

  • 01.07.2024 - 14.08.2024 mind. 80 Einheiten / Vormittagskurs


    Started 1 korr

    579 Euro

Prüfungen

Gespräch mit dem Pflegedienstleiter
Ingenieure
Lehrer und Schüler

gjermanisht per pune

Gjuhë teknike gjermanisht

Für Unternehmen

A punësoni në kompaninë tuaj gjermanisht folës jo të gjuhës amtare? 

Ne i bëjmë punonjësit tuaj në gjuhë të huaj të përshtatshme për gjuhën gjermane. Ne jemi partneri juaj për kualifikimin gjuhësor të punonjësve. Qofshin trajnime individuale, kurse grupore ose trajnime specifike për lëndë, qoftë përgatitja e provimit apo trajnimi i komunikimit, ne e dizajnojmë trajnimin individualisht sipas kërkesave tuaja operacionale.

ÜBER IDEUM IN JUDENBURG

Ihr Erfolg ist unser Ziel!

HD1_0526.JPG
HD1_0509.JPG

Ne jemi një shkollë e pavarur gjuhësore, që si biznes familjar, ka mbi 15 vjet që merret me problemet aktuale në arsim dhe shoqëri. Për këto sfida, ne kemi zhvilluar zgjidhje funksionale dhe të lehta për t'u zbatuar në fushat e gjuhës dhe të shkrimit, gjuhët teknike specifike dhe trajnimin e mësuesve.

Tona  Oferta është e gjerë dhe ka për qëllim individët, kompanitë dhe institucionet publike. Të gjitha shërbimet janë plotësisht të përshtatura me nevojat dhe objektivat e klientit, por fokusi i punës sonë është gjithmonë te njerëzit.

Përpjekja për përsosmëri është prioriteti ynë kryesor. Ne punojmë me pasion dhe gëzim për zgjidhjet më të mira për klientët tanë dhe e jetojmë këtë me stilin tonë objektiv, të pakomplikuar dhe të besueshëm të punës çdo ditë.

Na karakterizon një mënyrë pune intensive ndërdisiplinore, të cilën mund ta arrijmë duke ndërthurur kompetenca të ndryshme personale me përvojë dekadash arsimore dhe zbatimin praktik të gjetjeve nga gjuhësia, shkencat njohëse dhe kërkimi mësimor.

gjermanisht per pune

Gjuhë teknike gjermanisht

Vielen Dank!

HD1_0533.JPG

Mësoni gjermanisht dhe kaloni provimet

Image by Christopher Burns

I pershtatshem per punen. gjermanisht për profesionistë

bottom of page