top of page
Industry and technology concept. INDUSTRY 4.0.jpg

GJERMANI PËR INDUSTRI

INDUSTRIA DHE TREGTARE

MËSIMI I PERSONALIZUAR GJERMANISHT

gjermanisht për të gjitha nivelet

Komunikimi i mirë është një nga faktorët më të rëndësishëm në një kompani. Diskutimi i kërkesave teknike me besim, përshkrimi i materialeve ose kuptimi i rezultateve të testit kërkon njohuri të specializuara dhe aftësi të shkëlqyera gjuhësore. Ne jemi kontakti juaj për gjermanishten si gjuhë teknike. Ne mësojmë fjalorin e nevojshëm në mënyrë që punonjësit tuaj të zotërojnë teknikën e duhur në gjuhën e huaj.

Përparësitë

  • Trajnim individual për profesionin përkatës

  • Trajnimi bazë për komunikim

  • Material trajnimi të specializuar

  • Plotësimi i përmbajtjes së lëndës me komunikim biznesi dhe tema ndërkulturore

  • Trajnimi i situatave realiste të veprimit

  • përgatitjen e provimit

  • provimet e gjuhës

PLANO TANI NJË KONSULTIM FALAS

Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë si operator spitali, infermierie ose individ dhe të krijojmë një ofertë të personalizuar për ju.

Programi i plotë i kursit për Industrinë gjermane Fachsprache është i disponueshëm sipas kërkesës.

bottom of page