top of page
Prüfung
Jini të përgatitur mirë

PROVIMET

provimet

Merrni provimin tuaj në IDEUM

Ju mund të bëni një sërë testesh gjuhësore në institutin tonë.
Ne ju ofrojmë datat e provimeve të vazhdueshme për:

Provimet integruese të Fondit Austriak të Integrimit (ÖIF) për nivelet gjuhësore A2 dhe B1
Provimet e diplomës austriake të gjuhës gjermane (ÖSD) për nivelet e gjuhës A1-C1.
Datat individuale të provimeve janë të mundshme sipas kërkesës!

Provimet model me pjesën zgjidhje

Ne kemi përgatitur gjithashtu mostra provimesh për t'i shkarkuar.  Në nivelet e gjuhës A1 - C1: A1-Fit për Austrinë, ÖIF - Test i ri, test gjerman për Austri (DTÖ), test B2-ÖIF dhe test C1-ÖIF me çelësin e zgjidhjes përkatëse.

bottom of page